Veselka Pexlivanova добавен е нов продукт за продажба.
7 дни -
image

Професионална машина за паста Ampia

В наличност
Цена лв45 (BGN)
Вид Нов

Машината за тестени изделия е специално проектирана за тези, които искат да имат възможност да направят свои собствени тестени изделия у дома, използвайки прост, висококачествен продукт, който гарантира, че крайният продукт не застрашава здравето на потребителя.

Корпусът е направен изцяло от никелирана и хромирана стомана, за да устои дълго време на корозия. Ролките са изработени от лека, анодизирана сплав и всички зъбни колела са термично обработени чрез втвърдяване и закаляване, за да им придадат трайност. Сплавта на ролките се възползва от патент, който гарантира факта, че те не оставят тежки метали в контакт с тестото. Отворът (разстоянието) между ролките се контролира от 10-позиционен регулатор (от 4,8 mm до 0,6 mm), с номериран индикатор. Както задействащата дръжка, така и скобата са включени в пакета и са изработени от една и съща неръждаема стомана и устойчив на удар ABS.

1.5 мм за Tagliolini / спагети и 6.5мм за Фетучини .

размери:
Дължина: 190 мм
Ширина: 180 мм
Височина 135 мм

рецепти, рецепти за готвене, готварски рецепти, рецепти за супи, рецепти за предястия, рецепти за основни, рецепти за десерти, рецепти за месо, рецепти за риба, рецепти за безмесни ястия, веган рецепти, вегетариански рецепти, рецепти за торти, рецепти за пилешко, рецепти за агнешко, рецепти за говеждо, рецепти за свинско, рецепти за птиче, рецепти за птици